Hvem er Succes?

Den gode salgskultur kommer indefra. Vi hjælper dig med at dyrke den
SUCCES er et hjertebarn for to erfarne kræfter inden for salg, service, motivation og forretningsudvikling. Leon Birdi og Giovanni Chimera mønstrer til sammen over 50 års erfaring på området og brænder for at give deres indsigt og passion videre.

Hos SUCCES arbejder vi målrettet med virksomhedens salgskultur. Vi ved, hvor lidt der skal til for at forbedre og styrke salgskulturen. Og vi ved, hvor svært det kan være at ændre på tingene i en travl dagligdag. Vi er den katalysator, der får ting til at ske.

Vi sætter ind dér, hvor det hele begynder: hos den enkelte sælger og sælgerens adfærd. Vi bygger på et personligt drive og ønsker at skabe en positiv og varig effekt med udgangspunkt i den enkelte medarbejder. Her ligger nøglen til forandring.

Afhængigt af organisation, omfang af opgaven og salgsmålenes ambitioner kan firmaer efter en indsats på 1-3 uger notere en mærkbar forskel og en målbar fremgang ved at skifte salgsgear.

 

Teori og praksis
– Mød Leon Birdi

Med teoretisk og praktisk ballast fra blandt andet Cultivator, Avis Biludlejning og en række it-virksomheder har Leon Birdi akkumuleret mere end 25 års erfaring med salgs-, service- og forretningsudvikling. Det har gjort ham til en af landets mest anerkendte undervisere i udvikling og salg.

leon@succes.dk
Mobil: +45 26 21 67 30

Individuel coaching
– Mød Giovanni Chimera

Den individuelle coaching, der bygger på lige dele indsigt, empati og erfaring, er i fokus for Giovanni Chimera. Fundamentet er mere end 30 års erfaring med salg og marketing inden for bureau- og medieverdenen, heraf 7 år på koncernniveau. Med SUCCES investerer han den erfaring i at flytte dine medarbejdere.

giovanni@succes.dk
Mobil: +45 26 21 99 01

Kom op i gear - allerede i dag!

Kom op i gear - allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden, værktøjer, trends og tricks der hjælper dit salg op i gear. Nul spam. Kun emails om salg og kundeservice

Tak for din tilmelding. Vi glæder os til at sende dig salgsrelaterede emails.