Kurser der booster dit salg

Diplomkursus for bilbranchen // Alle vores moduler
De fleste af os har oplevet forskellen på god og dårlig salgskultur. Vi ved hvor lidt der skal til for at optimere kulturen – og hvor svært det kan være i en travl hverdag. Og vi er eksperter i at fintune kulturen uden at stresse organisationen.

SUCCES sætter ind der, hvor det starter: Hos den enkelte sælger og sælgerens adfærd. Vi bygger på et personligt drive og tager fat, hvor det nytter for at opnå en varig effekt. Glem alt om den hurtige peptalk og online-kurset. Vi arbejder med dine sælgere under fire øjne.

MODUL 1

Boost din hitrate

Alt for mange henvendelser ender med ingenting. Det kan du ændre på ved at screene og prioritere dine kunder. På kurset ’Boost din hitrate’ lærer vi dig at bruge værktøjer, der gør dig mere målrettet, når du besvarer henvendelser og sender tilbud. Du booster din hitrate og får frigjort kostbar tid.

MODUL 2

Styrk Relationerne

Den gode kunde er guld værd. For den gode kunde kommer tilbage år efter år. Køber, genkøber, bruger værkstedet og anbefaler dig til andre. Kunden køber ikke alene biler, men også dig som rådgiver. Derfor fokuserer vores kursus på, hvordan du skaber og vedligeholder gode kunderelationer.

MODUL 3

Skab værdi via. mersalg

Det lille mersalg med den store virkning. Lidt flere serviceaftaler. Lidt flere aftaler om vinterdæk. Måske en større model til hver femte kunde. Med intelligent, relevant og seriøst mersalg giver du omsætningen og indtjeningen et løft. En inspirerende dag for dig, der vil identificere potentialet og sætte mersalget i system

MODUL 4

Sælg med service

Service fra A til Z. Optimal behandling ved alle touchpoints. Sådan skaber du og dine kolleger en perfekt kunderejse. Men hånden på hjertet: Halter det lidt i hverdagen? Får I hele forløbet til at hænge sammen i en travl dagligdag? Lad os sammen give den gode serviceoplevelse en seriøs tuning.
Kom op i gear - allerede i dag!

Kom op i gear - allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden, værktøjer, trends og tricks der hjælper dit salg op i gear. Nul spam. Kun emails om salg og kundeservice

Tak for din tilmelding. Vi glæder os til at sende dig salgsrelaterede emails.