Synes du at der er mørke skyer over salget?

Regeringen og DF er netop nu ved at forhandle sig frem til en skatteaftale, der i høj grad er interessant for dig, fordi den er relevant for dine kunder.

Så du er i et vaccum. Kunderne er gået i stå. Priserne er usikre.

De gør sig overvejelser:

“Kan jeg sælge min bil? Sikkert ikke til den rette pris.”

“Er det klogt at købe nu? Nej, jeg venter.”

Den situation har du været i før – og du kommer i den igen – fordi du arbejder med en vare der er dyr og som har samfundets bevågenhed.

Men hvordan skal jeg nu reagere som sælger?

Der går sikkert kun en uge før det hele er på plads – i værste fald går der længere. Så hvordan kan du undgå at blive taber?

Hos SUCCES er vi ikke i tvivl om hvad du ikke kan gøre:

Du kan ikke påvirke processen

Men du kan gøre så meget andet, og vi har endnu ikke set nogen gøre det:

  1. Du kan kommunikere din viden ud til markedet, så kunder (købere og sælgere og leasere) forstår, at du rådgiver dem så godt du kan.
  2. Du kan genstarte de kundedialoger der gik i stå med et – ved at simpelt opkald, hvor du rådgiver ud fra din viden
  3. Du kan beslutte dig til at være en Trusted Advisor og fortælle dine kunder om de skal afvente eller handle – og så skal du holde dig til, så det er dig der får ordren når de er klar.
  4. Du kan opstille estimater for ny- og brugtpriser, om det er leasing eller køb, og gøre disse estimater offentligt tilgængelige. På den måde er du den kloge – i stedet for at være den sure, den glade eller den forvirrede.
  5. Du kan råbe op på Linkedin, Facebook, Twitter eller via møder med dine kunder og lade dem forstå, at det er dig der vil hjælpe dem uanset hvor de ellers plejer at handle.
  6. Du kan kontakte din revisor og bede ham lave en lynudregning ud fra de tal der er stillet op fra regeringens side – dem kan du dele, så alle kan se, at du har styr på dine tal og at du holder hovedet koldt.

Du kan også lade være…

…og det er det nemmeste. Men de gør dig ikke synlig, det gør dig ikke til ekspert og det giver dig ikke nye kunder.

Så kære bilforhandler, leasingselskab og biludlejer der er ramt af ændringer i afgiften:

Kom nu ind i den positive kamp. Du har kun et par dage til det. Og så er du i træning til næste gang denne situation kommer – for det gør den igen.

Enten fordi LA vil sænke afgifterne langt under de 100% – eller også fordi EL vi brandbeskatte alt der har fire hjul og en motor.

Så det er ikke regeringen der er dum… Dem der er dumme, er da dem som ikke reagerer konstruktivt.

Undskyld 🙂

God fornøjelse!

Kom op i gear - allerede i dag!

Kom op i gear - allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden, værktøjer, trends og tricks der hjælper dit salg op i gear. Nul spam. Kun emails om salg og kundeservice

Tak for din tilmelding. Vi glæder os til at sende dig salgsrelaterede emails.